بهترین رستوران ایروان بی تردید رستوران اورینتو است. رستورانی که همه نوع غذا، از غذاهای ترکی، ارمنی، روسی و لبنانی سرو می کند. رستوران بسیار اقتصادی در بهترین لوکیشن شهر می باشد.
فضا
رستوران اورینتو در ایروان، پایتخت ارمنستان درست در کنار کلیسای کاتولیک ایروان، فضای بسیار صمیمی و گرمی دارد. میزهای بسیار راحت، و موسیقی لایو، به همراه سالن تولد و عروسی، همه چیز را در این رستوران محیا می کند. برای من این یک تجربه بی نظیر بود که با شما به اشتراک می گذارم.
غذاها
توشکا، غذای سوری
توشکا یک غذای خیابانی خوشمزه است که بیشتر با نان عربی پر شده با کباب و پنیر سفید درست می شود. سپس روی زغال چوب یا روی یک سینی تخت پخته می شوند.
توشکاها اصالتاً اهل حلب هستند و به دمشق سفر کردند، جایی که شکل دیگری به خود گرفت، هرچند نام خود را حفظ کرد. توشکا در دمشق نوعی ساندویچ است که با گوشت سوجاک و پنیر کشکاوان درست می شود. سپس در ساندویچ ساز کباب می شود تا پنیر ذوب شود.
در اورینتو اما این غذا به شیوه خود آنها پخت می شود، و بهترین توشکا را برایتان آماده می کند.
کباب ماست با آجیل
این غذایی است که رستوران اورینتو به آن افتخار می کند. تکیه های کبابی شده ی گوشت، با آجیل، تازه و خوشمزه سرو می شود. این غذا درست چند دقیقه بعد از توشکا رسید، طعم آن را هنوز به یاد دارم؛ گوشت های بسیار لذیذ و نرم که اورینتو به خوبی آن را پخته بود باعث شد هیچگاه این رستوران را فراموش نکنم.
حمص
حُمْص یا نخود-ارده یک خوراک مدیترانهای-عربی است که در خاورمیانه محبوبیت دارد. حمص را بیشتر در سینیهای مزه به عنوان پیشغذا سرو میشود. این خوراک از نخود پخته، روغن زیتون، ارده، آبلیمو و سیر لهشده درست میشود.
حمص در بخش خاورمیانهایِ مدیترانه مانند فلسطین، لبنان و اردن یکی از پایههای آشپزی بهشمار میآید و در بیشتر خوراکها و خورشها بهکار میرود.
پیشینهٔ دستور پخت خوراکی مانند حمص به سده ۱۳ هجری در مصر بازمیگردد و در زمان جنگهای صلیبی خوراکی مانند حمص به عنوان پاداش به سربازان صلاحالدین ایوبی داده میشد.
اینجا آشپزان ماهر رستوران اورینتو، این غذا را به بهترین شکل ممکن برایتان درست می کنند. در اینجا طعم واقعی حمص را تجربه می کنید.
نوشیدنی، باقلوا و قهوه
به عنوان دسر، اورینتو باقلوایی تازه و خوشمزه را به همراه قهوه، که عضو جدانشدنی دسر در ارمنستان است را سرو نمود.
باقْلَوا گونهای شیرینی است که در کشورهای ایران، ترکیه، جمهوری آذربایجان و کشورهای آسیای میانه و قفقاز، برخی کشورهای عربی، یونان، قبرس و برخی مناطق روسیه تهیه میشود. باقلوا شیرینی سنتی ترکان آسیای میانه ترکمنهای قدیم نیز هست. باقلوا در ایران به شکلهای مختلف همچون لوزی، مربعی و لولهای و در انواع طعمهای پسته ای، گردویی ،بادامی، نارگیلی و کاراملی با مواد اولیه نظیر: گلاب، شکر، هل، آرد، بکینگ پودر، زرده تخم مرغ، خاک قند، شیر، روغن تهیه میشود. باقلواهای شهر غازی عِینتاب در ترکیه و باقلوای باکو (باکی باکلاواسی) از مشهورترین باقلواها هستند. در ایران این شیرینی در شهرهای کاشان، قزوین، یزد و تبریز تهیه میشود.